min ny/gamla hårfärg!

Så nu vart man rödtopp igen! Nu ska jag bara fixa topparna i veckan och lägga i en ny toning så det bli fint till fredag. För då fyller Mattias år, och vi ska för första gången på exakt 7 månader vara ifrån Sigge samtidigt. Vi ska ut och äta och Sigges farmor ska vara barnvakt (något hon längtat efter lääänge).


Advent

Helgen gick i en rasande fart! I lördags var Mattias borta hela dagen på curling, och då var jag och Sigge-bus på party hos Malin och Majsan! Där var två till mammor och deras söta gullungar! Ella och Mira och en bebis i Miras mammas mage.

På första advent hade vi besök av min faster och kusin. Sen fick Sigge premiärbada i en pool på farmors jobb. Först var det bara läskigt men sen glömde han det och hade hur skoj som helst! Julskyltning kände vi var lite overkill så vi tog bara den hemvägen genom stan och passade på att vinna på chokladhjulet i år igen! (det du Sanna!) fast inte storvinsten tyvärr..utan en ynka kexchoklad. Men en vinst det var det!

Nu ligger Sigge och leker med Gullan (hans elektriska gås) Hon spelar och han tittar. Det dröjer nog inte många dagar innan han börjar krypa iväg.
Ikväll är vi bortbjudna till torpa. Tjingeling!

Macklad!

Är det någon som har sett avsnittet i vänner där Monica får jobb som kock på ett nystartat företag? Men inte vilket företag som helst, utan Macklad tillverkare. Macklad, helt syntetisk choklad.

För dom som har sett det avsnittet, för er vill jag berätta om den svenska motsvarigheten.. BUDGET-OST!

Jag var och handlade och tänkte snåla med slantarna (vilket vi inte brukar göra på just maten annars, jag vill gärna ha bra varor) men men, nu som mammaledig snålar vi med föräldrapenningen och dum som jag var tänkte jag att billig ost kan väl inte vara så mycket annorlunda?

Så vi satte oss med vår soppa, och jag som gillar ost brukar ha lite grann i så det smälter i soppan, mumma! Tills jag började tugga.. och tugga..och tugga.. DEN GÅR JU INTE ATT SVÄLJA! Den smälta osten bildar nån slags gummiliknande boll som studsar runt i munnen. Efter många tugg åker den tillslut ner. Smält budget-ost = inte gott.

Så skulle jag ta en rostad smörgås med ost (budget) och marmelad. Knak-knak.. Den gnisslar och knakar och smular sig, Macklad!!

Så är jag ju för snål för att slänga den, så hör ni nått som knakar när ni går på öster, tveka inte, kom in och hjälp mig äta upp skiten!! Haha.

Ha en härlig fredag, det ska jag ha. Lillemannen i säng, en låda clementiner, Mattias på konsert. Det blir jag och Carrie ikväll, och sämre än så kan man defenitivt ha det. Tjoflöjt!


en helt vanlig torsdag...

S vilar förmiddag och jag sitter med kaffet framför datorn. Funderar lite på om jag ska klippa mej.. detta ständiga dilemma! När det äntligen har blivit långt vill jag klippa det! Hmm.. Lugg blir det nog iallafall.

Snart dags att börja fixa iordning alla julklappar.

Tittar runt på röran och för en gångs skull rycker jag på axlarna och fikar vidare! Det är ett löfte till mig själv, inte stressa upp mig för lite härlig vardagsröra! Inse att det kommer med paketet när man har små barn.. Nu vaknar nog busungen! Tjingeling!
Varken knorr eller tryne?

Ingen spruta blev det.. Flera timmars kö utomhus i regn kändes inte speciellt lockande. Särskillt inte eftersom den här lille parveln somnar senast halv 7 och klockan var halv 6 när vi kom dit. Det blir till att vänta till måndag och göra ett nytt försök, nu är ju vaccinet slut. Men då åker vi dit tidigare.
Idag har vi haft många på besök. Anna var här med frallor och då passade Kickans hund Ralf på att komma hit. (Anna var hundvakt) Och nu i eftermiddag var Mona på visit på öster. Sigge har tandvärk och har haft det lite kämpigt med sin ömma underkäke..mycket stånk och stön ifrån hans sida. Men annars en mycket mysig dag!
Nu ska jag knåpa vidare med bloggen, det här med html-koder är ju faktiskt ganska kul!

Hej hopp!

höstpromenad

Här kommer lite bilder från min och Sigges härliga promenad vid Rocksjön och Vättern. Ikväll väntar vaccineringen för Sigge..uhh.. vi laddar med napp, leksak och mat. Håll tummarna för kort kö och lindrig spruta! /Sara&Sigge


Då testar vi en gång till..

Ska jag klara av att ha en blogg! Shiiit.. Vi får se var detta slutar! Tjohej!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0