Möss-tvång

På öppna förskolan har symaskinen stått uppställd. Och Varje gång vi kommit dit har det tjatats om att jag ska sy en mössa. Okej, jag fick väl ge det ett försök. Den blev väl inte helt tipptopp, men en mössa bidde det!

Vi var i stadsparken idag. Det är så fint!


Fredagskänslor

Vi gjorde ett tappert försök att ta med Sigge och handla vinterskor. Men den här ungen verkar inte ha någon fallenhet för att tycka om att flanera i skobutiker.

Vi gick till en. Sprang runt som tre tokar. Raffsade ihop det vi kunde tänkas köpa. Mätte fötter under protest, och lyckades se till att personalen hade lite mer att städa än innan vi tågade in. Men, vi fick med oss 3 fina par ut. (Okej jag kunde inte hålla mig, ett av paren var faktiskt till mig..)

Idag slog det om till fredag. Och eftermiddag blir det afterwork med arbetskamrater! Härliga helg!

Puss!Ledig

Och nej, det betyder inte sovmorgon, lata dagar, planlöst strosande i affärer eller långa kaffesurplingar på konditorer. Det blir liksom inte så längre. När jag är tant, då ska jag sova.

Jobbhelgen är avverkad, nu hinkar jag kaffe och inväntar gullepruttungen som vilar.
Puss!


Livet går före.

Nu är jag här igen! Kakmonstermamman is back in town. Livet rullar på. Jobba, jobba, träna, laga mat, leka och städa.. Dagarna rusar iväg. Och nu var det 2 veckor sedan jag gjorde något inlägg.

Annars då? Jorå här är det fint! Busprutten är hela 17 månader och roligast i världen.
Bullmamman försöker omformatera vollangerna till ett något fastare format. Så jag och mama-malin har skaffat gym-kort här i stan. Hur kul som helst!
Mattias och Sigge njuter av livet och hänger på öppna förskolan och i stans alla parker.

Här kommer lite foton från hösten.

Puss!


RSS 2.0