Är det en klänning?Jag älskar min mys-klänning. Den är något mellanting. Som en mjuk pjamas, fast lite mer dressad. Det gillar vi!

Idag hade jag och busungen en riktig utflyktsdag, vi körde hela grejen.Åka buss, kolla ankor och gå på kondis. Och nu har jag lärt mig, ta alltid samma fika till dig själv som till 2-åringen. Annars blir du lätt utan. Det var nämligen någon som inte nöjde sig med sin bulle när man fattade att mamma hade en biskvi.

Trevlig helg!

skogenVi har en skog rakt över gatan. Där är vi varje dag. Så om ni ser en fånig vuxen galoppera på en kvist, japp då är det jag. Vi leker häst och smyger på koltrastar.

Puss!

NymålatMatsalen är färdig, ja eller väggarna. Bordet ska slipas och målas. Jag förvånas hela tiden över hur lite jag hinner ta tag i. Det ska pillas här och sorteras där (jag slänger gärna in allt i en enda röra, lätt i stunden, surt sen).

Men idag har vi sjukdag. Sigge hostar och fräser och min hals mår sådär.

Puss!

Datorhaveri!

Våran dator valde att tacka för sig, efter 4 goda år så var det adjöken adjö! Och jag kan ju inte annat än att tycka att det var liiiite dåligt att det blev just nu. Som om ingenting annat kostar i ett hus!?! Näe, men så att det brydde sig inte datorn om.

Så 4000 fattigare sitter vi och väntar på netonnets leverans. Och tills dess blir det inte mycket bloggeri. Tjingeling!

RSS 2.0