Vi badar!

Tråkig badplats, men vem bryr sig? Bara vi plaskar är vi nöjda.
Idag fick vi äntligen träffa fina Adina! Och vi fick inte riktigt nog av varann, så redan imorrn blir det en ny dejt. Puss!


Det andra året

Midommar nr 2 för Sigges del har firats. Och det på ett alldeles ordentligt vis. Med långbord i lillestugan, dans kring midsommarstång och tävlingar. Vi åkte ut på landet, till min söta syster Carin och hennes familj. Bättre blir det inte!


Fruktkänslor

I vår familj är frukt en del av vardagen. För mig är det lite lagom gott. För Mattias är det bland det bättre. Men för Sigge är det blodigt allvar.
När han får span på en nektarin, eller skymtar en apelsin blir han helt tokig! Skriker -NAM NAM NAM! tills han får sätta tänderna i den.

Idag hade vi med en banan till stranden. Något som brukar uppskattas. Tills han såg Melinnes äpple under vagnen. Oh dear lord...


Gäsp

Ögonen och näsan kliar.. aahh. Jag blir snart galen. Jag tror jag är lite allergisk. Och trött. Så nu får alla stå ut med  mig som glasögonorm, för linser är ett BIG NO NO.. Jag och Sigge ska iväg till den nya parken vid vätterstranden efter lunch.

Puss!

SATC

En härlig helg med bästa gänget! Carrie, Samantha, Charlotte och Miranda. Och så vi då såklart!
Annars hittar ni oss i lekparken, där är vi allra mest. Hej hopp!

i parken

Här är vi! Att sitta och prutta hemma i soffan när solen skiner så fint, det är inget för mig och bus. Vi har hängt i diverse parker hela veckan. Och idag var det stor lek-träff i stadsparken. Jätteskoj!

Vi har varit i den nya lekparken på kålgården. Och jag är måttligt imponerad. Den är säkert jättebra anpassad och godkänd. Men det blir så nedrans sterilt.

Barnen verkar älska den, men i mina barndomsminnen fanns det inga teletubbie-kullar i gummi. Då var det gräs. Vad tycker ni om dom nya lekparkerna som byggs? Det är säkert bara jag som är lite "forntid".

Imorrn kommer syster yster. Då blir det klickeli-klack och goda drinkar! Puss!


Regnbågar&rabarberSigge, Oskar, Anna & Jag åkte till Forserum. Vi hälsade på hos Tina. En regnig dag blir snabbt väldigt fin när regnbågar dyker upp här och var. Våran slutade nere på kålgården. Hittade du någon guldskatt hos dig Linda?

I Reftele plockade vi med rabarber som blev till en paj. Mmm.
Puss!

liv&kolifejs

I stasparken fixar kulturskolan en kalasdag för alla små. Liv&kolifejs. Runt sprang små tomtebobarn. Emil var på auktion. Skäggiga damen satt i ett tält och allt var så kalasigt.


HemmaVi är hemma igen från Reftele. Blev en liten sväng dit. Det gäller att passa på... nedräkningen till att börja arbetslivet igen har börjat. Gaahh. 2 månader kvar.

Grattis Lill-Anna & Mikael som har blivit med kombi!
Puss!

Fint
Vi provkörde nya åket igår. Och det kändes riktigt fint! Men efter en sund pausade vi för att blåsa på lite maskrosor.

Puss!

My precious

"Min" Retro-Emmaljunga har hittat hem. Efter lång tids sökade fann vi denna pärla utanför Habo. Kolla in snyggaste galontyget med tomtar! Jag är allt lite kär..


sött


minisemester

I helgen har det verkligen varit semester. Underbart väder, ett varmt och myllrande Malmö, underbara vännerna Annika, Mattias och Theo. Exemplariska ungar som sov gott och länge. Busade och stojade.

Vi besökte en barnloppis i folkets park, hittade en skitsnygg jeansskjorta för en femma. Man tackar. Strosade runt i stan, hade en kaosartad picknick innehållande mycket gåsbajs. Glassade. Badade. Spelade skip-bo (spanien-minnen). Sangria!

Tack kompisar för den härliga helgen!

,

Skåneland

Vi packar med familjen och drar till Malmö i helgen. Äntligen dags för ett besök hos Annika, Mattias & Theo! Puss!


1 dag

Jag och gullungen åkte till Sara & Melker igår. Melker föddes 1 dag innan Sigge, i samma sal. Det busades, klättrades och dansades. Och precis när vi kom in till stan igen, efter att ha haft en vaken resekompis, så slocknade prutten. I ekhagsrondellen. Inte konstigt.. det måste vara världens längsta kö till den rondellen.

Men en jättemysig dag hade vi, puss på er Sara, Klara & Melker!


Ship to Gaza

Det har väl inte undgått någon vad som har hänt hjälpsändningen "Ship to Gaza". Igår var det manifestation till stöd för palestinierna och "Ship to Gaza" i rådhusparken.

Vi var där för att visa att vi fördömmer Israels agerande.

Nu åker vi snart iväg till Sara & Melker! Puss!


RSS 2.0