doldNär vi flyttade jagade jag fatt på lite "nya" stolar. Den här stod och väntade på loppis, men med det fulaste tyg jag någonsin sett. Men klä om den är ju inte så svårt tänkte jag.

Så gluttade jag in under kanten, och vad ser man? Jo ett ros-mönster som var så fint! En liten dold pärla den här stolen..

Vart tog den vägen?Just nu känns det mest som höst, eller kalla vindar i mars. Inte alls så somrigt stekande som det brukar vara i maj, eller?

 Vi är lediga idag jag och herr Trots. Jo för igår så satt jag och skröt om att Sigges just nu trotsigaste fas hade klingat av. Idag kom den tillbaka med morgontidningen.

BIG TIME.

Hör ni någon som gallskriker på bibblan i eftermiddag så är det troligt att det är vi.

Puss!


RitaEn bok med hårda pärmar och tomma blad. Det blev en present på 2-årsdagen. för känner jag mig själv rätt så hamnar alla fina teckningar inte riktigt på samma ställe.

Nu går jag på jobbhelgen. Tjohej!


Dom trivs ihop.Sigge längtar ofta efter Majsan. Han hämtar den gula bollen och säger -maja boll. För det är så det ska vara. majsan med den gula och sigge med den prickiga.


Häck och annat elände..

I helgen hade Sigge semester från oss, och vi hade en häck att ta oss an. Så nu har vi ett dike färdigt att fyllas med plantor.

Man kan hitta lite allt möjligt när man tar sig ner i gräsmattan. En skosula, Mc´donalds leksak (??) och en liten liten rosa vas. Jättefin!

På onsdag fyller plutten 2 år. Hjälp vad fort åren går..


RSS 2.0