Plutten i blåbärsskogen

Vi var sugna på blåbär. Packade hinkarna, hade lite för stora förhoppningar. Kanske blev det inte så många för att lille-pille-pilleman satt och åt upp dom jag samlade i vår burk... Men det räckte iallafall till en paj!
Imorrn blir det kalas för farmor Ulla.
Puss!


Lilla snigel

Sommaren tog sig i kragen och och vi passade på att göra en utflykt i värmen. Vi hittade en snigel och en hjort. Nu har jag gjort en vecka i arbetslivet, och det känns helt okej! Lite konstigt att sova på andra sidan stan, men jag vänjer mig nog.

Puss&Kram


Håkan

Vi har pratat om det länge. Trodde att det kanske inte kunde bli av. Men är det någon som fixar biffen så är det Frida. Dags att börja längta, för till november går det fort.


Bild lånad av: last.fm.

Småtrollen

Trollungarna lekte sig tossiga i lillstugan på Paus. En mycket lyckad liten tillställning! Vi får tacka Anna, Tina och lillestumpan Alva för en härlig eftermiddag.


Guldklimparna


Om en liten vecka

Om bara en liten vecka är min mammaledighet med Sigge slut. Den absolut bästa tiden i mitt liv. Nu är det dags för Mattias att ta vid.
Att få ha haft den möjligheten att vara hemma med honom så länge är fantastiskt. Allt har inte varit solsken, guldkant eller puttinuttigt. Men det är min mammaledighet, mina minnen, min tid med Sigge. Det är det som betyder något. Min prins, mitt hjärtas lilla klumpeduns.

Anna&Malin, att ha fått dela den här tiden med er kan inte beskrivas med ord. Mina mamas, ni är finast. I alla lägen.

Puss!

,

Systrar

Ebbe tyckte att det var längesedan han träffade lillkussen. Så han sa till systra mi att det vore dags för en tripp till Jönnet och kusin Sigge.
Perfa tyckte vi! Bakade ett helt gäng mjölkfia bullar (Jihooo..anna tyckte inte att dom var så torra!) och inväntade gänget.

Så i fredags kom dom äntligen hit. Vi var på "teletubbie-lekparken", hade en tandvärks-sigge uppe halva natten, åt massor av maräng-sviss. Sprang i backarna i stadsparken och hade det så trevligt som bara vi kan. Bönorna vaknade inte förrän åtta snåret idag. Tack ungar!

Dom tre tänderna vi trodde var orsaken till gråt och smärta var inte tre. Det var 5! Stackars barn.

Kycklingen är snart färdig. Puss på er!


Jag är med och tävlar hos Elin!"Jag är med och tävlar hos Ett hus till oss om ett hemligt klädesplagg från LiandLo. Ta chansen och tävla du med!”

LiandLo har massor av fina barnkläder i härliga färger. Nu har jag fått äran att lotta ut ett hemligt klädesplagg till er. Alla kan vara med och tävla! LiandLo:s kläder finns även att köpa hos Rebuz Kidz.


Förra veckan läste jag i JP om grundaren till Liandlo. Jag hade hört talas om märket innan, men inte visste jag då att det var en mamma från Jönköping som hade startat upp ett så roligt klädföretag. Rikrigt tuffa och glada barnkläder, särskillt kul att hitta så färglada stormönstrade plagg till pojkar!

Nu ringer jag Maggan och berättar att kungen gömmer sig här!

Den repliken har jag hört typ 500 gånger sedan igår. Sigge har feber, tänder som spricker igenom på 3 ställen och är förkyld.
Barnkanalen finns inte i vårt hus längre och "hotell kantarell" som vi hyrt på bibblan har bara 3 avsnitt som funkar! Så Marimba, Lucia och Åke T Granqvist är dom vi umgås med mest en dag som denna. Lite tjatigt i längden kan man tycka, men Sigge gillar det!
När Marimba (den hyststeriskt skrattande humlan) tar fram sina nybakta kokostoppar ropar prutten- nam! nam!

Nehepp. Tjingeling!


Cinderella

Helgen var äntligen här. Vädret i jönnet började spricka upp, och väl i huvudstaden strålade solen och sommaren var tillbaka. Vilket bara kunde betyda glassa på soldäck, dansa under månskenet till världens bästa 90-talsrytmer och hänga med goda vänner!

Idag har jag och Sigge en dag med "hotell kantarell" inbokat.

Tack tjejer för helgen! Puss!


RSS 2.0