Systrar

Ebbe tyckte att det var längesedan han träffade lillkussen. Så han sa till systra mi att det vore dags för en tripp till Jönnet och kusin Sigge.
Perfa tyckte vi! Bakade ett helt gäng mjölkfia bullar (Jihooo..anna tyckte inte att dom var så torra!) och inväntade gänget.

Så i fredags kom dom äntligen hit. Vi var på "teletubbie-lekparken", hade en tandvärks-sigge uppe halva natten, åt massor av maräng-sviss. Sprang i backarna i stadsparken och hade det så trevligt som bara vi kan. Bönorna vaknade inte förrän åtta snåret idag. Tack ungar!

Dom tre tänderna vi trodde var orsaken till gråt och smärta var inte tre. Det var 5! Stackars barn.

Kycklingen är snart färdig. Puss på er!


Kommentarer
Postat av: STORAsyster yster

Vilken härlig helg systra mi..perfekt avslut på sommaren..även ifall den inte riktigt kastat in handduken än! Jag drömmer mig bort till gummilandskap kantrat av goda (inte torra) bullar där grädden i kaffet trollas till cola float..där man kan ha en matorige bara på beijjans vis..spank you loard för hommus i Beirut!!



Tack för bästa helgen älskling å tack för IKEAsupporten... Älskar!!

2010-08-09 @ 20:28:18
Postat av: sara&sigge

Hahaha! NOT coca cola.. Pepsi float! Så härligt att ha er här.. wunderbar! Älskar er!!

2010-08-09 @ 21:30:07
URL: http://kakmonstermamman.blogg.se/
Postat av: Mirka

Ja han e en goding den där Linnros:)Det blir en annan större lägenhet faktiskt. Vi har velat som galningar nu och kom fram till att lägenhet är bra för den är lätt att göra sig av med om vi ska flytta närmre Emils jobb senare.



Gud vad gott det låter med marängsviss och bullarna ser helt fantastiska ut! Bäst o kolla efter nåt o äta nu när magen kurrar :)

2010-08-10 @ 11:35:37
URL: http://mirkajohanna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0