Paus

Jag önskar att man kunde trycka på paus i livet likaväl som på bloggen. Men se det går inte. För mitt i husköp, inskolning och magsjuka känns det lite mycket.

Hamsterhjulet snurrar på och det sätter spår. Så för en tid så säger jag hejdå bloggen! Vi ses när vi landat!

Puss!


Turn 26

Jag blev firad några dagar för tidigt. För jag jobbar när det skulle ha kalasats. Och Sigge, som så väl vet sin mammas stil och smak hade köpt en underbar present. En Stelton! Jo jag tackar! Så fin...

Puss!


Sömnsaknad

Efter en period av uppstigning vid 5-snåret så börjar dom mörka ringarna under ögonen visa sig.. Och då vet man. Då är det dags för nattvakt.

Sigge packade ryggan och vinkade adjö. Det bar av till farmor och farfar. Och gick det någon nöd på honom? Icke, tror inte ens att han hade tid att längta efter oss. Tydligen var snowracern väldigt populär. Och hunden Laila såklart. Och det att han sov till 7.40 (!?!) i morse gjorde oss lite chockade. Men glada såklart.

Vi nattlediga gick på bio och sov. Inte på bion då, men väl hemma sov vi som aldrig förr. Thank god för mor och farföräldrar!

PUSS!


Rygga

Förskolan startar snart, och då blir killen dagisbarn med ryggsäck. Idag har vi hälsat på förskolan. Massa vänner från öppnis och jättetrevlig personal. Sigge verkade trivas, lattjade och charmade flickorna!

Ikväll kör vi på bodypump och pumpar igång helgfläsket! Tjoho!


RSS 2.0