Ta mig tillbaka


Ah Hallo Bebis!

Igår var familjen på barnteater på stadsbiblioteket. En föreställning för bebisar upp till 1 1/2 år. Det var ett helt gäng knoddar som satt som små ljus på scenen. Och tre vuxna som sjöng och rullade ihop sig till bollar i täcken, bubblade i en skål med vatten och slog på en gong-gong. Helskön teater! Så ett hett tips till alla bebbar där ute är att se, se Ah Hallo Bebis!

Sigge och Mattias blev haffade av Radio P4, jag smet undan.. Bilden har jag lånat från radio jönköping.


3 plommon

I eftermiddags var jag inne i badrummet, fåfängade till mig inför kvällens träning (gör någon kille någonsin så?), Mattias och Sigge var i vardagsrummet. Trodde jag.
Mattias i sin tur tänkte att Sigge var med mig...

Så efter en stund av tystnad börjar man så smått att undra vad som försigår (Sigge är oftast inte tyst). Och där satt han så fint, på en av köksstolarna, med ett plommon i varje hand och ett naggat på bordet. Han är stor nu vår älskling.

Vi hann fånga Ebbe på bild mitt i allt kalasande! Puss på er!


Ebbis-bebbis!

Ebbe har blivit stora killen nu och fyllt 2 år. Så kosan styrs mot halmstad. Och Ebbe om du ser detta, det är ditt paket! Jag säger inte vad det är, men det är från jönköpings bästa leksaksaffär, Katani på klostergatan.

Puss!


It´s not a piece of cake..

Jag kommer inte upp på mornarna längre! Eller okej, stiger upp gör jag ju, men vaknar jag till? Näpp. Men i helgen ska det rådas bot på det. För det blir glada götet med vännerna. Och inte minst Håkan!

Borde hitta någon slags klädsel. Har nog haft på mig samma kläder VARJE gång jag varit "barnledig".

Den oerhört exotiska falukorven ska tillagas och sen blir det bibblan innan jag jobbar natt.

Puss!


RSS 2.0