Det är nått visst med skinkost...

Sigge blir fullkomligt galen när han får syn på förpackningen. Under tiden man förbereder en smörgås till honom skriker han korta stötiga läten, ugnefär såhär: Hö hö hö hö hö hö....
Viftar med armar och ben och hoppar samtidigt upp och ned. Känner man sig stressad? Ja en aning.
Helst av allt skulle han ta alla smörgåsbitarna i munnen samtidigt. Men det går ju inte såklart.
Så vi får sitta där, studsandes, hö-höandes och viftandes tills alla bitar är slut.
Sigge älskar skinkost.

Igår var det ju alla hjärtans dag. Vi firade inte så stort, men lite smått. Mattias fick en tandborste som klickar om man borstar för hårt. Jag fick öronproppar (kan inte sova utan öronproppar, om jag inte sover närmst Sigge förstås.) Och Sigge fick en haklapp och napphållare av mig. Och ett paket skinkost av Mattias. Inte det vanliga rosor och choklad här inte. Vi satsar på funktionellt alabama!
Vi tog en tur till ikea. Köpte tyg till kökssoffan och annat krimskrams, vi måste ju barnsäkra stället, fastän det verkar som att det kan vänta ett x antal månader till. Sigge är rätt nöjd där han sitter.

Idag är det segt. Hoppas ni har det mindre segt!





Kommentarer
Postat av: Sanna

Vad fin eran soffa blev med det tyget =) Lika bra att barnsäkra allt nu, för vips är lillplutten överallt & ingenstans, hihi kramar!

2010-02-16 @ 17:56:10
Postat av: sara

Tackar! Kände att det behövdes lite färg till våren =) Ja visst är det så, man hänger inte med i hans utvecklingsfart riktigt! Kraaaam!

2010-02-16 @ 20:03:09
URL: http://kakmonstermamman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0